Kom meer te weten over ons

LPG Inbouw De Roover is al een lange tijd erkend LPG installateur. Door Jean-Marie's passie voor wagens en nieuwsgierigheid in motoren richtte hij in 2001 LPG Inbouw De Roover op.

LPG Inbouw De Roover groeide doorheen de jaren en vandaag de dag bieden wij onze services aan aan klanten van over heel België. Sindsdien verzorgt Jean-Marie's vrouw Tertyschnikow Cindy de administratie in de zaak. Door onze gedrevenheid kunnen wij u steeds de beste kwaliteit garanderen.

Sinds midden 2022 hebben wij onze passie verdergezet in Lommel. Met de huiselijke omgeving bieden wij hier graag een warme ontvangst.

Uiteraard staat klanttevredenheid op de eerste plaats en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Zo hebben wij al tal van projecten met success afgerond, waaronder de inbouw van LPG installaties in de BMW E60 M5 met zijn befaamde S85 motor (5L V10), Dodge Viper SRT10 (8,3L V10) en Mazda RX8 met uiterst unieke wankelmotor.

Ook de meeste auto's met direct ingespoten injectie kunnen wij ombouwen naar LPG. Vraag dus zeker bij ons na indien u twijfelt.

Ook gloednieuwe wagens kunnen wij voorzien van een LPG installatie, aangezien wij nauw samenwerken met de autoconstructeurs. Onze stichter en installateur De Roover Jean-Marie geeft u graag vakkundig advies.

LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur