Kom meer te weten over ons

LPG De Roover is al een lange tijd erkend LPG installateur. Door Jean-Marie’s passie voor wagens en nieuwsgierigheid in motoren richtte hij in 2001 LPG De Roover op.

LPG De Roover groeide doorheen de jaren en vandaag de dag bieden wij onze services aan aan klanten van over heel België en Nederland, tot over de landsgrenzen met Duitsland en Frankrijk. Sindsdien verzorgt Jean-Marie’s vrouw Tertyschnikow Cindy de administratie in de zaak. Om u steeds snel van dienst te kunnen zijn, beschikken we over meerdere inbouwers die u door hun gedrevenheid de beste kwaliteit garanderen. Elk werk wordt nog steeds uitgevoerd en grondig gecontroleerd door Jean-Marie.

Sinds 2007 zijn we gevestigd in Wilderen, waar we in onze werkplaats van ruim 2000m² aan de nieuwste en vaak zeer exclusieve wagens werken.

Uiteraard staat klanttevredenheid op de eerste plaats en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Zo hebben wij al tal van projecten met success afgerond, waaronder de inbouw van LPG installaties in de BMW E60 M5 met zijn befaamde S85 motor (5L V10), Dodge Viper SRT10 (8,3L V10) en Mazda RX8 met uiterst unieke wankelmotor.

Ook de meeste auto’s met direct ingespoten injectie kunnen wij ombouwen naar LPG. Vraag dus zeker bij ons na indien u twijfelt.

Ook gloednieuwe wagens kunnen wij voorzien van een LPG installatie, aangezien wij nauw samenwerken met de autoconstructeurs. Onze stichter en installateur De Roover Jean-Marie geeft u graag vakkundig advies.

LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur LPG Inbouw De Roover - Interieur